AKCIJA SPASAVANJA NA SVETOM STEFANU! Bura nosila dve osobe ka otvorenom moru, među njima i maloletnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 14:43

AKCIJA SPASAVANJA NA SVETOM STEFANU! Bura nosila dve osobe ka otvorenom moru, među njima i maloletnik

U pomoć je pritekao i vlasnik ribarskog čamca koji se nalazio na otvorenom moru i uočio ugrožene osobe

Dve osobe su spasene danas na moru kod Svetog Stefana, brzom intervencijom spasilačke ekipe crnogorske Uprave pomorske sigurnosti (UPS).

Poziv da se kod Svetog Stefana nalaze dve osobe na tzv. ''Stand up'' dasci, odnosno dasci za veslanje, koje je jaka bura nosila ka otvorenom moru, dobili su nešto pre 11 časova, a spasilački čamac SAR-1 sa posadom odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je isplovio ka Svetom Stefanu, prenose crnogorski mediji.

. Odmah je pristigao i spasilački čamac i posada je preuzela jednu stariju ženu i jednog maloletnika koji su ruski državljani, te ih odvezao do Luke Budva, gde su zbrinuti na sigurno”, saopštili su iz UPS, Vijestima.

Nesmotrenost je kažu, da se prilikom jakog severnog vetra izlazi na more, pogotovo sa rekvizitima za razonodu, i ova situacija je mogla prerasti u ozbiljnu nesreću na moru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spasene dvije osobe kod Svetog Stefana

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2021

PODGORICA - Dvije osobe su spasene danas na moru kod Svetog Stefana, brzom intervencijom spasilačke ekipe crnogorske Uprave pomorske sigurnosti (UPS).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.