Izvor: B92, 02.Avg.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA OTPORA: NA IZBORE DA IZADJE 4 MILIONA I JEDAN GLASAC

"Kampanja Narodnog pokreta Otpor pod nazivom 'Gotov je', ima za cilj da 24. septembra na izbore izadje 4 miliona i jedan glasac", rekao je na konferenciji za novinare aktivista Otpora, Vukasin Petrovic, dodajuci da toliki odziv biraca donosi sigurnu pobedu demokratskoj opoziciji, javlja B2-92.

"Ako za Slobodana Milosevica glasa milion i 400 hiljada ljudi, sto je vise nego sto pokazuju i istrazivanja javnog mnjenja koje vrsi vladajuca partija, i tome se doda 200.000 glasova iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crne Gore, 200.000 glasova Srba sa Kosova i sve to na neregularan nacin, tj. kradjom, dobije jos 200.000 glasova, to je 2 miliona glasova za Slobodana Milosevica. Mi, dakle, treba da obezbedimo 2 miliona i jedan glas i da on bude gotov", rekao je Vukasin Pavlovic i objasnio: "U citavu akciju bice ukljuceno 10 hiljada aktivista Otpora, sto znaci da ce svaki od aktivista morati u toku dana da kontaktira sa 11 ljudi, sto je veoma izvodljivo. Pored ciste i veoma proste matematike u uverenju da je on gotov drzi nas i njegovo ponasanje - cinjenica da je bilo privedeno i dete od 4 godine u Valjevu govori o tome da je rezim na kraju. Plaseci se finalnog udara o zemlju rezim cini sve kako bi jos trenutak lebdeo. Takodje, cinjenica da se plakati stranaka koje su u koaliciji ovih dana cuvaju od strane policije, dobro govori o tome kakvu podrsku imaju u narodu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.