AKCIJA “MRAČNA SOBA”: Uhvaćeno 20 pedofila, među njima i advokati i političari

Izvor: Telegraf.rs, 20.Nov.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA “MRAČNA SOBA”: Uhvaćeno 20 pedofila, među njima i advokati i političari

Norveška policija saopštila je da je uhapsila 20 osoba zbog pedofilije, a još 31 osoba je obuhvaćena istragom.

Istraga je pokazala da su osumnjičeni zloupotrebljavali maloletnike, a jedna osoba je priznala da je zlostavljala rođeno dete, prenela je AP.

Zamenik šefa policije Ginar Flojstad rekao je da je to najveći slučaj zlostavljanja dece u zapadnoj Norveškoj, kao i da je među osumnječenima veliki broj visoko obrazovanih osoba, advokata i političara.

Istraga je obavljena u okviru akcije "Mračna soba", započete 2015. godine.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Norveška: Uhapšeno 20 osoba zbog pedofilije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Nov.2016

Norveška policija saopštila je u nedelju da je uhapsila 20 osoba zbog pedofilije, a još 31 osoba je obuhvaćena istragom. Istraga je pokazala da su osumnjičeni zloupotrebljavali maloletnike, a jedna osoba je priznala da je zlostavljala rođeno dete, prenela je AP. Zamenik šefa policije Ginar Flojstad...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Norveška: Akcija protiv pedofilije, osumnjičeni političari

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2016, 09:19

Norveška policija istražuje veliku mrežu pedofilije u koju je uključena 51 osoba...Zamenik policijskog šefa Guner Flojstad rekao je kako je reč o najvećoj akciji protiv zlostavljanja dece pokrenuto ikada u toj zemlji...Do sada je, kako je potvrdio, uhapšeno 20 muškaraca na zapadu Norveške...Među...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.