AIESEC prima nove članove

Izvor: Megafon.co, 25.Maj.2022, 19:03

AIESEC prima nove članove

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, otvorila je prijave za nove članove entuzijastičnog i preduzimljivog duha koji veruju u potencijal mladih i promenu koju oni mogu da ostvare. Prijave su otvorene do 2. juna.
“Kao članovi, mladi rade u timu, poboljšavaju svoj javni nastup i prodajne i komunikacione veštine. Mogu da se bave organizacijom projekata, marketingom i odnosima sa javnošću, i pomažu svojim vršnjacima koji učestvuju u AIESEC programima >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << praksi.“
Članovi direktno rade sa studentima iz inostranstva, partnerskim kompanijama, i odgovorni su za različita iskustva mladih ljudi u Srbiji.
Prijave za članstvo otvorene su dva puta godišnje – u maju i oktobru.
Osobe koje se prijave biće redovno obaveštavane o daljem procesu, koji podrazumeva više  selekcionih krugova: grupne radionice i individualni intervju. Pre početka selekcije novih članova, svi će biti bolje upoznati sa organizacijom na događaju „Upoznaj AIESEC“.
Prijavnu formu pronađi OVDE.  
Foto – AIESEC Za još informacija poseti aiesec.org.rs ili @aiesecserbia na Instagramu.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.