AGONIJA U KANJONU TARE SE NASTAVLJA: Spasioci od juče tragaju za decom, jedna stvar pravi ogroman problem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 17:40

AGONIJA U KANJONU TARE SE NASTAVLJA: Spasioci od juče tragaju za decom, jedna stvar pravi ogroman problem!

Ronioci će nastaviti sutra potragu za dvoje maloletne dece koja su ispala iz vozila nakon sletanja u kanjon Tare, a veliki problem predstavlja zamućena Tara

Nema nikakvih naznaka o tome gde bi deca mogla biti, a od pretraživanja terena se neće odustati, javlja reporter TV CG. Ranije danas smrskano vozilo je izvučeno iz kanjona reke.

U nesreći je stradala majka, dvadesetsedmogodišnja J.V, a jedno dete je sinoć izvučeno iz provalije sa povredama i prevezeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnicu. Do nesreće je došlo nakon što je automobil iz, za sada neutvrđenih razloga, sleteo u kanjon.

Komandir Službe zaštite i spašavanja Žabljaka Drago Popović rekao je da ne odustaju od potrage, a da su splavovi i oprema u punoj funkciji, prenosi portal RTCG. On je naveo da su ronioci iz Bijele pretražili reku u dužini od oko četiri kilometra, kao i da su dobrovoljci i splavari raspoređeni u priobalnom delu.

Reporter TVCG javlja da se veliki broj ljudi, prijatelja i rodbine okupio na mestu nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.