ADVOKAT OTKAZAO PUNOMOĆJE MIKI ALEKSIĆU: Poznat razlog zašto neće zastupati učitelja glume

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 17:50

ADVOKAT OTKAZAO PUNOMOĆJE MIKI ALEKSIĆU: Poznat razlog zašto neće zastupati učitelja glume

Aleksiću je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Advokat Nemanja Jolović otkazao je punomoćje učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću, kojeg su bivše polaznice škole "Stvar srca" optužile za silovanje i seksualno zlostavljanje.

Kako je ispričao, razlozi zbog kojih neće braniti Aleksića su lične prirode.

- Otkazao sam punomoćje zbog sukoba interesa. Saznao sam da sam u ličnim i poslovnim odnosima sa jednim od roditelja oštećenih u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predmetu i zbog toga ne mogu da zastupam Aleksića - izjavio je Jolović.

Ukupno devet devojaka optužilo je čuvenog profesora glume Miroslava Miku Aleksića (68) da ih je silovao i seksualno zlostavljao. Navodno, njegova najmlađa žrtva je u trenutku silovanja imala samo deset godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.