ABAZOVIĆ UPUTIO PORUKU ĐUKANOVIĆU: Imaš rok od 20 dana ili...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 19:51

ABAZOVIĆ UPUTIO PORUKU ĐUKANOVIĆU: Imaš rok od 20 dana ili...

Abazović je kazao da je preduzeta velika akcija uklanjanja nelegalnih objekata širom Crne Gore.

Predsednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović, tokom posete Beranama, komentarisao je rešenje kojim se nalaže predsedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću, da poruši dva objekta u Nikšiću.

- Pitanje nije za Vladu, niti Ministarstvo ekologije i prostornog planiranja, već za Đukanovića što je gradio "na divlje". Tamo možete dobiti odgovor. Ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20 dana da to ukloni, na taj način da pomogne i građevinskoj inspekciji da ne izlazimo na teren i rušimo. Ima mogućnost da to sam ukloni kao neko ko je sada odgovoran građanin. Zakon mora da se odnosi jednako na sve ako ćemo da gradimo društvo vladavine prava - izjavio je Abazović.

On je kazao da je preduzeta velika akcija uklanjanja nelegalnih objekata širom Crne Gore, te da su juče rušeni objekti između Bara i Ulcinja, a da će biće intervencija i u drugim delovima države.

Mene ljudi imenom i prezimenom ne interesuju. Da li je vlasnik objekta Milo Đukanović, Dritan Abazović ili ne znam ko, mene to ne interesuje. Inspekcija mora da postupa u skladu sa zakonom. Šta je čekala do sada, nije pitanje za mene. Da je ministarka donela rešenje o rušenju pre izbora, rekli bi to je zbog predsedničkih izbora. Sada pre parlamentarnih… Pa mi smo svaka dva meseca u izborima. Mi ne bi mogli ništa da radimo ako bi se vodili tom logikom - objasnio je Abazović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.