Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 18:00

ABAZOVIĆ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE O ZDRAVKU KRIVOKAPIĆU: Da li je bivši premijer bio UMEŠAN U ŠVERC cigareta?

Ne jenjava sukob bivših saradnika u Vladi Crne Gore

Sukob između Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića bukti još od 2021. godine i ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju. Dodatno je produbljen nakon što je Abazović oborio Krivokapićevu Vladu uz pomoć Demokratske partije socijalista. 

U poslednje vreme ta dva političara sve češće se optužuju za veze sa kriminalnim miljeom.

Tako je Abazović izneo vrlo ozbiljne optužbe o umešanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Krivokapića u šverc cigareta, čiji pipci opstaju u Crnoj Gori i nakon Đukanovićevog pada.

Naime, Dritan je saopštio da postoje firme koje su bliske i sa 42. Vladom Zdravka Krivokapića, a koje su se bavile švercom cigareta.

- Evo podrške za PES i za ljude, ujake, tetke, koji su bliski sa nekim od ovih ljudi. Neka narod sam sudi. Ne mogu ni ja sad sve sam da ispucam. Ja sve navodim, polako, pojaviće se ime i druge firme. Nije tačno da je Bemax radio samo zaštitu, a povezanih firmi i lica ima na stotine - kazao je Abazović.

Bivši premijer je saopštio i da postoji jedan čovjek koji voli košarku i puši tompuse, a koji treba da odgovara za dela iz privrednog kriminala.

Abazović je rekao i da je ponosan na svoju borbu i spreman da ide do kraja.

- Lično mislim da neće proći puno, a da ćemo svedočiti i drugim akcijama protiv nekih drugih ljudi. Ništa me drugo van toga ne zanima. 2022. godine sam predao šemu koju je izradio Rade Milošević i da kažem da postoji još jedna šema koja nismo uspeli predati jer su ovi ljudi uradili sve da svakoga ko im je stao na put da ga diskredituju i spreče u tim akcijama - kazao je Abazović dodajući da su dokazi na sigurnom.

(Srbija Danas/M.B.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.