ABA 2: Novi Pazar posustao u finišu

Izvor: SandzakPress.net, 24.Okt.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA 2: Novi Pazar posustao u finišu

Košarkaši Širokog savladali su večeras u Širokom Brijegu ekipu Novog Pazara sa 79:71 (24:17, 19:27, 10:10, 26:17), u utakmici četvrtog kola regionalne ABA 2 lige. Gosti su na početku imali tri poena viška, u drugom minutu bilo je 5:8, Široki je brzo preokrenuo i u 12. minutu stigao do maksimalnih plus 14 (31:17), da bi Pazarci u nastavku druge četvrtine zaigrali bolje i na poluvreme otišli s minimalnom prednošću (43:44). Ekipe su se u nastavku smenjivale u vođstvu, predstavnik Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je u 37. minutu stvorio tri razlike (64:67), ali je u Široki u završnici odigrao sigurnije i upisao treću pobedu u nizu. Domaćina su predvodili Goran Filipović sa 19, te Mate Čolak i Dario Drežnjak sa po 17 poena, dok su se kod Novog Pazara košgeterski istakli Milan Vulić sa 16, Nikola Korać sa 15, Asmir Numanović sa 14 i Aleksandar Todorović sa 10 poena. Široki je u grupi ekipa koje se nalaze između druge i četvrte pozicije na tabeli sa tri pobede i porazom, a Pazar je na skoru 1/3 i među timovima je plasiranim od devetog do pretposlednjeg, 11. mesta. Novopazarci će u petom kolu gostovati beogradskom Dinamiku, dok će košarkaši iz Širokog Brijega dočekati ekipu Lovćena 1947 sa Cetinja.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

PAO iskalio bes na Zenitu!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2019

Napravili su košarkaši Zenita iznenađenje u prošlom kolu kada su u Pireju savladali Olimpijakos i upisali prvu evroligašku pobedu u klupskoj istoriji. Ali večeras nisu uspeli da skinu skalp i drugom grčkom velikanu. Frustiran identičnim porazima od samo jednog poena razlike u prethodna dva kola...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.