A u Novom Sadu Maduro Predsednik, idemo Venecuela

Izvor: Mondo, 04.Feb.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A u Novom Sadu "Maduro Predsednik, idemo Venecuela"

Grafiti podrške predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru pojavili su se danas na nekoliko lokacija u Novom Sadu.

Foto: Tanjug/AP Photo/Ariana Cubillos Nikolas Maduro

"Čavez zauvek, Maduro predsednik", "Maduro Predsednik, idemo Venecuela", "Čavez živi, borba se nastavlja, Kosovo je Srbija", "Otadžbina, socijalizam ili smrt", napisano je na španskom jeziku velikim crvenim slovima na nekoliko zgrada u užem i širem centru grada.

Socijalista Maduro moli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << papu a preti Sančesu FOTO

Grafiti su ilustrovani i zastavom Venecuele, kao i crvenim komunističkim zvezdama petokrakama.

U Venecueli već duže vremena traje kriza, a dostigla je vrhunac kada se lider opozicije Huan Gvaido samoproglasio za predsednika ove južnoameričke republike, koji podršku dobija iz SAD i Evrope.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grafiti podrške Maduru u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2019

Grafiti podrške predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru pojavili su se danas na nekoliko lokacija u Novom Sadu..."Čavez zauvek, Maduro predsednik", "Maduro predsednik, idemo Venecuela", "Čavez živi, borba se nastavlja, Kosovo je Srbija", "Otadžbina, socijalizam ili smrt", napisano je crvenom bojom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Novi Sad: "Maduro predsednik, idemo Venecuela" (FOTO)

Izvor: Mondo, 05.Feb.2019, 10:38

Grafiti podrške predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru pojavili su se na nekoliko lokacija u Novom Sadu..."Čaves zauvek, Maduro predsednik", "Maduro predsednik, idemo Venecuela", "Čaves živi, borba se nastavlja, Kosovo je Srbija", "Otadžbina, socijalizam ili smrt", napisano je crvenom bojom u blizini...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.