A od seksa - ni traga ni glasa: Megan Foks se požalila na sušu u spavaćoj sobi

Izvor: Blic, 07.Avg.2014, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A od seksa - ni traga ni glasa: Megan Foks se požalila na "sušu" u spavaćoj sobi

Holivudska zvezda Megan Foks u nedavnom intervjuu otkrila je kako je seks sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom - apsolutno nepostojeći.

Lepotica i zvezda filmova "Transformersi" i "Nindža kornjače" rekla je da sin Noa spava u istom krevetu s njima, tako da "nikakva akcija trenutno nije moguća."

Megan (28) je takođe otkrila kako njen suprug želi još jedno dete, kao i da im intima u poslednje vreme nije jača strana. Njoj ideja o još jednom djetetu uopšte ne zvuči >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << loše, i apsolutno se slaže sa mužem Brajanom da mali Noa treba da dobije društvo u vidu brata ili sestre.

Ona se našalila kako suprug želi još jedno dete jer "on ne mora da odradi nikakav posao."

Megan i Brajan u braku su od 2010. godine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Megan Foks šokirala priznanjem: Suprug i ja uopšte nemamo seks!

Izvor: Story, 07.Avg.2014

Iako su mnogi muškarci širom sveta ljubomorni na Brajana Ostina Grina zato što je suprug slavne Megan Foks, holivudska glumica otkrila je da njihov brak i nije tako vruć...Megan Foks i Brajan Ostin Grin, foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.