Izvor: Blic, 21.Maj.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A gde su vam poderotine?

A gde su vam poderotine?

Džins je uvek u modi. Menjaju se samo krojevi, nijanse i - očuvanost. Veliki modni kreatori prihvatili su uličnu modu, a njena osnovan zapovest je da ovog leta na sebi imate sve 'iscepano'. Naravno, sa stilom. Žan-Pol Gotje daje i praktično uputstvo: iseckajte farmerke žiletom od vrha do dole, tako ostane samo gomila froncli; džins jaknu, nezaobilazni deo muške garderobe, rasparajte oko manžetni, kragne, džepova... 'Dolče i Gabana' su, u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stilu, baš tako stilizovanu jaknu (na slici) dopunili špenadlama sa neizbežnim štrasom.

Sad, ako ste puni para, džins pocepan sa stilom možete i da kupite. Cene se kreću od 150 do 300 maraka po komadu. Ali, ko bi bio lud to da plati!? Izvadite najstarije stvari iz ormana pa doradite postojeće poderotine. Kreativno! U prevodu, kako vam je volja - cepajte, seckajte, našivajte, parajte... A. D.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.