A.Šešelj posetio Obrenovac i razgovarao sa gradanima

Izvor: Beta Video, 19.Nov.2023, 14:36

A.Šešelj posetio Obrenovac i razgovarao sa gradanima

OBRENOVAC - Aleksandar Šešelj, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke i kandidat za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini danas je posetio Obrenovac i razgovarao sa gradanima. “Mi smatramo da Srbija mora konacno da napravi jedan hrabar iskorak, da odustane od procesa evropskih integracija i da buducnost traži u savezništvu sa Rusijom, u savezništvu sa Kinom, kao prva evropska zemlja koja se pridružuje BRIKS-u”, rekao je Aleksandar Šešelj. (ć1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radikali protiv Srbije u EU, pare iz budžeta domaćim a ne stranim kompanijama

Izvor: Danas, 19.Nov.2023

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj izjavio je danas da je njegova stranka jedina koja nudi alternativu sadašnjoj politici jer smatra da Srbija treba da odustane od evropskog puta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.