A MASKA? Dr Kon usnimljen kako se vozi taksijem - vidite samo ŠTA je uradio! Nema dalje - školski primer kako treba (PAPARACO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 12:10

A MASKA? Dr Kon usnimljen kako se vozi taksijem - vidite samo ŠTA je uradio! Nema dalje - školski primer kako treba (PAPARACO)

Čak i na ulici tako postupa.

Doktora Predraga Kona "uhvatila" je ekipa Paparaco lova u centru Beograda, a svako ko je u tom trenutku mogao da ga vidi, uverio se da se i naš epidemiolog pridržava mera koje je doneo Krizni štab čiji je on član.

On je tokom čitave "pratnje" nosio zaštitnu masku.

Prvo se vozio taksijem, onda je pešačio do Gradskog zavoda za javno zdravlje, i sve vreme, čak je i na otvorenom, kada je izlazio iz automobila imao masku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na licu.

On je čist primer svima kako treba da se ponašamo tokom ove, ne baš tako najsjajnije epidemiološke situacije u Srbiji.

Doktor Kon inače deluje strogo svima na konferencijama Kriznog štaba, te konstantno traži pooštravanje mera, a tako strogo deluje i van kamera.

Podsetimo, ovim "lovom" otkriveno je i koji automobil vozi naš poznati epidemiolog, a više o tome možete pročitati u OVOJ vesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.