A-GDE-JE-FER-PLEJ-Pogledajte-kako-je-Runi-pokusao-da-prevari-sudije

Izvor: medio.rs, 05.Avg.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A-GDE-JE-FER-PLEJ-Pogledajte-kako-je-Runi-pokusao-da-prevari-sudije

Vejn Runi je tražio od sudija da priznaju gol na meču protiv Liverpula iako je znao da je bio neregularan

MAJAMI - Kapiten i napadač Mančester junajteda Vejn Runi pokušao je da prevari sudije na meču Internacionalnog kupa šampiona protiv Liverpula.

Runi je u 65. minutu pri vođstvu Junajteda od 2:1 postigao gol, koji je bio neregularan, a onda je tražio da ga sudije priznaju. Napadač Junajteda je slavio gol, iako je bio svestan da je bio neregularan i bunio se >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kod sudija koje su posle pregledavanja video snimka poništile pogodak.

Lopta je posle centaršuta jednog igrača "crvenih đavola" pogodila držač iza prečke i odbila se u polje, a na nju je naleteo Runi i poslao je u mrežu. Sudija je prvo pokazao na centar, ali je posle pregledavanja snimka poništio gol.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.