Принц Хари се спустио боб стазом брзином од 99 км/х у Канади

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Feb.2024, 12:36

Принц Хари се спустио боб стазом брзином од 99 км/х у Канади

Британски принц Хари спустио се боб стазом брзином од 99 километара на сат током посете кампу за обуку за „Игре непобедивих“, које ће бити одржане следеће године у Вислеру у Канади. Фото: Танјуг/Darryl Dyck/The Canadian Press via AP Хари се спустио низ две боб стазе, од којих је једна од најбржих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на свету, док га је супруга Меган бодрила, преноси Скај њуз.
„Игре непобедивих“ су међународна мултидисциплинарна такмичења за бивша и садашња војна лица која су рањена или онеспособљена у служби.
Принц Хари је покренуо „Игре непобедивих“ 2014. године за повређена и болесна војна лица и ветеране како би им помогао у опоравку, наводи ББЦ. Око 550 такмичара из око 25 земаља учествоваће у догађајима, укључујући седећу одбојку, пливање и кошарку у инвалидским колицима на играма 2025. године.
Зимски спортови попут алпског скијања, сноуборда и карлинга у инвалидским колицима, такође, ће по први пут бити део такмичења.
Прве игре одржане су у Лондону 2014. године, а наредна такмичења су одржана у САД, Канади и Аустралији.
Bajden upozorio Netanjahua da ne kreće na Rafu bez plana za zaštitu civila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Принц Хари се спустио боб стазом брзином од 99 км/х у Канади се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.