Фудбалери Бугарске и Србије ремизирали у Разграду, Лазовић у 96. минуту за бод

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2023, 07:34

Фудбалери Бугарске и Србије ремизирали у Разграду, Лазовић у 96. минуту за бод

Фудбалери Србије и Бугарске ремизирали су синоћ 1:1 (0:0) у трећем колу групе Г квалификација за Европско првенство. Фото: Танјуг/AP Photo/Aijaz Rahi Гол за домаћу екипу постигао је Кирил Десподов у 47. минуту, док је за Србију био прецизан Дарко Лазовић у 96. минуту.
Србије је била боља у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << првом полувремену али без конкретних шанси. Доминирала је поседом лопте, али упутила само један шут у оквир гола.
Само два минута по повратку са одмора Десподов је искористио прву шансу која му се указала и постигао гол за 1:0. У 69. минуту имали су домаћини прилику да увећају предност али пречка је у том тренутку спасила Србију.
Нападали су српски фудбалери у последњих 15 минута сусрета али нису успевали да упуте шут у оквир гола.
У последњим секундама утакмице после полуконтре, употребљив пас је добио Дарко Лазовић и са снажним ударцем матирао голмана Бугарске за 1:1.
У другом мечу групе Г селекција Мађарске победила је Литванију са 2:0.
Следећи меч у групи Г српски фудбалери играју 7. септембра у Београду против Мађарске.
Partizan menja travu na stadionu u Humskoj uz pomoć FSS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Бугарске и Србије ремизирали у Разграду, Лазовић у 96. минуту за бод се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.