Распадори донео победу Наполију против Јувентуса у 93. минуту

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 08:30

Распадори донео победу Наполију против Јувентуса у 93. минуту

Фудбалери Наполија победили су синоћ у Торину екипу Јувентуса резултатом 1:0 у мечу 31. кола Серије А. Фото: Танјуг/Marco Alpozzi/LaPresse via AP Једини гол на утакмици постигао је Ђакомо Распадори у 93. минуту.
Меч је обиловао бројним спорним моментима, а фудбалери и навијачи Јувентуса су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << били незадовољни суђењем Михаела Фабрија. Јувентус је у 83. минуту постигао гол преко Анхела ди Марије, који је поништен пошто је Фабри у консултацији са арбитрима из ВАР собе утврдио да је на почетку акције био прекршај за Наполи.
Гости су у 93. минуту постигли погодак преко Распадорија, али су фудбалери Јувентуса тврдили да је Фабри претходно морао да досуди пенал за торински клуб због наводног прекршаја над Хуаном Квадрадом. Међутим, Фабри је показао на центар, пошто је из ВАР собе добио потврду да није било елемената за пенал.
Српски фудбалски репрезентативац Филип Костић био је у стартној постави Јувентуса, а замењен је у 61. минуту. Душан Влаховић је ушао у игру у 90. минуту, а успео је неколико тренутака касније да постигне гол, који је поништен пошто је Енрико Кијеза претходно са лоптом изашао ван терена.
Наполи је први на табели Серије А са 78 бодова, а клуб из Напуља ће у наредном колу на свом терену играти са Салернитаном.
Јувентус је забележио трећи узастопни пораз у италијанском првенству, а тренутно се налази на трећем месту са 59 бодова. Јувентус ће у наредном колу гостовати Болоњи.
Lajović bolji od Rubljova – srpski teniser na „Srpska openu“ došao do druge titule u karijeri

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Распадори донео победу Наполију против Јувентуса у 93. минуту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.