Радуловић у 91. минуту донео победу Раднику у Крушевцу против Напретка

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 21:03

Радуловић у 91. минуту донео победу Раднику у Крушевцу против Напретка

Фудбалери Радника победили су вечерас у Крушевцу екипу Напретка резултатом 1:0 у мечу 33. кола Суперлиге Србије. Фото: Градске инфо Једини гол за госте из Сурдулице постигао је Андрија Радуловић у 91. минуту.
Напредак се налази на десетом месту на табели плеј-аута СЛС са 37 бодова, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док је Радник 11. са 30.
Напредак ће у наредном колу на свом терену дочекати нишки Раднички, док ће Радник играти у Лучанима са екипом Младости.
Младост из Лучана је раније данас у Нишу победила Раднички 2:1. Сутра ће од 17 сати играти Колубара и Радник, док ће се у уторак од 17 часова у Ивањици састати Јавор и новосадска Младост.
Fudbaleri lučanske Mladosti nadigrali Radnički u Nišu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радуловић у 91. минуту донео победу Раднику у Крушевцу против Напретка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.