90210: Preminuo Luk Peri, zvezda serije Beverli Hils

Izvor: B92, 04.Mar.2019, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

90210: Preminuo Luk Peri, zvezda serije Beverli Hils

Glumac je pre nedelju dana doživeo težak moždani udar, a saopšteno je da je umro u krugu porodice i prijatelja.

Američki glumac Luk Peri preminuo je u Kaliforniji u 52 godini, manje od nedelju dana nakon što je doživeo težak moždani udar.

Njegov publicista je izjavio da je Peri umro okružen porodicom i prijateljima.

Postao je poznat zahvaljujući seriji Beverli Hils, 90210, koja je bila veoma popularna i u Srbiji, a igrao je i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Freda Endrjuvsa u seriji Riverdejl.

U sredu je hitno odveden u bolnicu u Los Anđelesu, gde je bio zbog snimanja Riverdejla.

Perijeva deca, Džek i Sofi, verenica Vendi Medison Bauer, bivša žena Mini Šarp, majka En Benet, očuh Stiv Benet, brat Tom Peri i sestra Ejmi Koder su bili uz njega kad je preminuo, istakao je publicista Arnold Robinson u izjavi.

"Porodica poštuje veliku podršku i moltive koje su stigle Luku iz čitavog sveta, ali i traži privatnost u trenutku velike žalosti", rekao je Robinson.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

90210: Preminuo Luk Peri, zvezda serije Beverli Hils

Izvor: Radio 021, 04.Mar.2019

Glumac je pre nedelju dana doživeo težak moždani udar, a saopšteno je da je umro u krugu porodice i prijatelja...Getty ImagesPeri je pre svega bio poznat po seriji Beverli Hils..Američki glumac Luk Peri preminuo je u Kaliforniji u 52 godini, manje od nedelju dana nakon što je doživeo težak moždani...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.