У Севернобачком округу до сада предато више од 900 комада оружја

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 12:27

У Севернобачком округу до сада предато више од 900 комада оружја

Заменик начелника Одељења полиције ПУ Суботица Душан Савић изјавио је данас да је од 8. маја ове године, на подручју Севернобачког управног округа предато више од 900 комада оружја, око 60.000 комада муниције, као и преко 200 комада минско-експлозивних средстава међу којима су бомбе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и одређен број ручно-ракетних бацача. Фото: Танјуг/Синиша Копуновић Он је поновио да оружје у нелегалном поседу, грађани до 30. јуна могу да предају без икаквих последица, сваког дана од 7 до 19 часова.
Он каже да би требало да се преда и оружје старо преко стотину година, које више није у стању употребе, као и трофејно оружје са заливеним цевима. „Без обзира на то да ли може бити употребљавано или не, уколико се предмет неким видом сматра оружјем, треба бити предато, наравно без икаквих последица“, рекао је Савић.
Додаје да се за сада не зна са сигурношћу које мере и одлуке ће држава донети од 30. јуна, када истекне рок за добровољну предају наоружања, као и да ли ће се наредба с тим датумом завршити.
Poziv kandidatima za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Севернобачком округу до сада предато више од 900 комада оружја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.