Продаја „Ладе“ скочила за више од 90%

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 17:35

Продаја „Ладе“ скочила за више од 90%

Продаја аутомобила Лада у Русији је у првих шест месеци порасла је за 92,2 одсто међугодишње, саопштио је данас производач аутомобила Автоваз. Фото: Wikimedia Commons У овом периоду продато је 143.600 возила Лада, преноси ТАС С.
Само у јуну је продато 27.839 возила Лада, што је за 272 одсто више >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << него у истом месецу прошле године.
Автоваз је у првој половини године произвео 135.000 возила, што је међугодишње више за 48,7 одсто.
„Автоваз планира даље повећање производње и продаје у другој половини године због повећања производње модела Лада Веста у различитим модификацијама и поновног лансирања Ладе Ларгус у септембру у путничкој и комерцијалној верзији „, рекао је генерални директор Автоваза Максим Соколов.
Хаос на аеродромима у САД уочи празника, отказано или померено 3.000 летова

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Продаја „Ладе“ скочила за више од 90% се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.