У израелском нападу на склониште у Кан Јунису 9 убијено, 75 повређено

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2024, 20:15

У израелском нападу на склониште у Кан Јунису 9 убијено, 75 повређено

Директор Агенције Уједињених нација за помоћ и рад палестинским избеглицама (UNRWA) у Гази Томас Вајт саопштио је данас да је у израелском нападу на склониште у Кан Јунис данас убијено деветоро Палестинаца, а повређено 75. Фото: Танјуг/AP/Leo Correa „Два израелска тенка погодила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су зграду у којој је боравило око 800 особа, међу којима су били и убијени, након чега је уследила експлозија, док је приступ ка и из објекта забрањен два дана и људи су заробљени унутра“, написао је Вајт на платформи X.
У објави је наглашено да екипе UNRWA и Светске здравствене организације покушавају да стигну до зграде рутом која је договорена с израелском војском.
У погођеном UNRWA склоништу налази се укупно 10.000 расељених Палестинаца, додао је Вајт.
Путин: Русија ће да ти све од себе да се Египат интегрише у БРИКС

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У израелском нападу на склониште у Кан Јунису 9 убијено, 75 повређено се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.