Оба индекса данас упаду, укупан дневни промет 9.69 милиона динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 17:16

Оба индекса данас упаду, укупан дневни промет 9.69 милиона динара

Index Belex15 забележио је данас пад од 0,81 одсто, а Belexline од 0,54 одсто, док је укупни дневни промет износио 9.69 милиона динара, наводи се у дневном извештају Београдске берзе. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Добитник дана је предузеће НИС из Новог Сада чије су акције забележиле највећи раст од 0,25 одсто, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са ценом на затварању 798 динара.
Политика а.д. из Београда била је прва на листи губитника, чије су акције пале за 27,27 одсто и на крају дана завршиле са ценом од 8 динара по акцији.
Највише се трговало акцијама НИС-а којих је прометовано за 4.64 милиона динара, а цена на затварању је била 798 динара.
Mađarska želi zabranu uvoza ukrajinskih žitarica do kraja 2023. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Оба индекса данас упаду, укупан дневни промет 9.69 милиона динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.