Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Албу у 9. колу Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Nov.2023, 11:12

Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Албу у 9. колу Евролиге

Кошаркаши Партизана вечерас дочекују екипу Албе у утакмици 9. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Немања Јовановић/нр Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је јуче у Београду да „црно-беле“ чека озбиљан меч против Албе у деветом колу Евролиге.
Партизан је у среду увече >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Минхену поражен од Бајерна 94:85, у мечу осмог кола Евролиге.
„Црно-бели“ су данас по повратку из Минхена одрадили тренинг у Београду.
„Наспавали смо се пар сати, сели у авион и дошли овде на тренинг, једини који је могући. Анализа претходне утакмице и припрема за оно што нас чека сутра“, рекао је Обрадовић на конференцији за медије у Београду.
„Сутра нас чека озбиљна утакмица, без обзира што је Алба у овом тренутку у тој позицији на којој је, али су већину утакмица изгубили у самој завршници. Знају да играју, играју једну специфичну кошарку, имају истог тренера као и прошле године. Имали смо то искуство из прошле године, када смо одиграли слабо прву утакмицу, другу много боље. Надамо се да ћемо одиграти утакмицу свих 40 минута добро. Играли смо и синоћ доста минута веома добро, нажалост завршило се тим резултатом којим се завршило, два разлике кош и фаул и то је преломило утакмицу“, закључио је тренер Партизана.
Košarkaši Crvene zvezde poraženi od Olimpijakosa u devetom kolu Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас дочекују Албу у 9. колу Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.