Уручено 880 енергетских ваучера у Сремској Митровици

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jan.2023, 11:41

Уручено 880 енергетских ваучера у Сремској Митровици

У циљу лакшег превазилажења енергетске кризе, грађанима Сремске Митровице подељено је 880 енергетских ваучера у вредности од 10.000 динара. Фото: Pexels/Mvegas Подела је обављена у Градској кући, на основу раније спроведеног јавног позива.
Град Сремска Митровица је за ту намену, првобитно, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << издвојио пет милиона динара, али с обзиром на то да се пријавио већи број од очекиваног, издвојено је још додатних 3,3 милиона динара, из уштеда које су остварене од непостављања новогодишње расвете у том граду.
“Када су објавили конкурс за доделу ваучера за огревно дрво пријавио сам се. Захвалан сам општини и свим добрим људима, који су се сетили нас који немамо. Много нам то значи. Није било компликовано прикупити документацију, а све и да јесте, породица је на првом месту и за њих мора да се обезбеди шта је потребно”, изјавио је један од корисника енергетског ваучера, Јоца Шаиновић из села Јарак.
Подела ваучера је протекла према плану, кажу надлежни у Градској кући, а грађани су се јавили са додатним недоумицама око коришћења ваучера, те су добили додатна објашњења. „Недоумице се јављају око тога како ваучер искористити. Наиме, приликом преузимања ваучера се добија образац захтева, који се мора попунити и ту се налазе подаци за рефундацију трошкова грејања. То су очитана лична карта, захтев, ваучер који им је уручен, рачун-отпремница за огревно дрво, брикет или пелет. Ако је у питању грејање преко градске топлане, онда је то рачун од ЈКП “Топлификација”, рекла је председница Комисије за доделу енергетских ваучера Оливера Крстановић.
Добијени ваучери могу се искористити у наредна три месеца.
Sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva počinje danas u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уручено 880 енергетских ваучера у Сремској Митровици се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.