Дојче банка очекује раст цене нафте Брент на 88 долара за барел до краја 2024.

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 20:48

Дојче банка очекује раст цене нафте Брент на 88 долара за барел до краја 2024.

Франкфуртска Дојче банка прогнозира да ће, након избалансиране ситуације на светском тржишту нафте у први шест месеци текуће године, потражња порасти у другој половини 2024. и подстакнути раст цена нафте на 88 долара за барел до краја 2024. Фото: Unsplash/David Thielen Банка сматра да цена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нафте Брент у првој половини 2024. године треба да буде максимално 83 долара за барел и рачуна на то да ће се чланице нафтног картела ОПЕК+ и надаље придржавати добровољних ограничења у производњи нафте.
Аналитичари прогнозирају да земље ОПЕК+ неће повећавати производњу нафте пре трећег квартала 2024. године, преноси портал Oilprice.
Цене нафте су у паду ове недеље због забринутости да би америчка централна банка ФЕД могла да крене са смањењем каматних стопа касније него што се очекивало.
Bitkoin pao za 3,1 odsto na 47.326 evra,ali na tržišti vlada „ekstremna pohlepa“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дојче банка очекује раст цене нафте Брент на 88 долара за барел до краја 2024. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.