Грејснот Нилсен: Србија има 87 одсто шанси да се пласира на ЕП 2024.

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Mar.2023, 15:55

Грејснот Нилсен: Србија има 87 одсто шанси да се пласира на ЕП 2024.

Фудбалска репрезентација Србије има 87 одсто шанси да се пласи на Европско првенство, које ће наредне године бити одржано у Немачкој, објавила је данас агенција за спортску аналитику Грејснот Нилсен. Фото: Pixabay Србија је у првом колу групе Г квалификација за ЕП 2024. пре два дана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Београду победила Литванију 2:0, а сутра ће од 20.45 сати играти у Подгорици са Црном Гором.
Грејснот наводи да осам репрезентација има више од 90 одсто шанси да се пласира на ЕП 2024. На првом месту се налазе Белгија и Португалија, које имају по 96 одсто шанси за пласман у Немачку наредне године. Потом следе Швајцарска (95), Шпанија и Француска (по 94), Енглеска (93) и Чешка и Данска (по 92).
Србија се налази на деветом месту са 87 одсто шанси, а иза ње је Хрватска са 83.
Mančester junajted odustao od Mitrovića posle incidenta na Old Trafordu?

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грејснот Нилсен: Србија има 87 одсто шанси да се пласира на ЕП 2024. се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.