Промет на берзи 852,6милиона динара,најтргованије акције Аеродрома Никола Тесла

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Sep.2023, 16:51

Промет на берзи 852,6милиона динара,најтргованије акције Аеродрома Никола Тесла

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 852,62 милиона динара, а најтргованије су биле акције београдског Аеродрома Никола Тесла, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Што се индекса тиче, Belex15 је пао за 0,08 одсто, а Belexline је порастао за 0,11 процената.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> На првом месту данашње добитничке листе налази се Финтел енергија из Београда, чије акције су порасле за 4,69 одсто а на другом београдски Дунав Ре, са растом вредности акција од 3,13 одсто.
Пад вредности акција од 2,62 довео је Импол Севал из Севојна на прво место листе губитника.
Пад су забележиле и акције Дунав осигурања и то за 1,20 одсто, што је ову осигуравајућу компанију довело на друго место листе губитника.
Највише се трговало акцијама Аеродрома Никола Тесла, чиме је остварена вредност промета од 2,62 милиона динара.
Bajnens: Bitkoin iznad 25.000 evra nakon blagog pada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на берзи 852,6милиона динара,најтргованије акције Аеродрома Никола Тесла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.