РЗС: Просечна нето плата у другом кварталу 85.192 динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Avg.2023, 14:01

РЗС: Просечна нето плата у другом кварталу 85.192 динара

Просечна плата по запосленом у Србији за други квартал ове године, према најновијим подацима Републичког завода за статистику, износила је 85.192 динара, што је за 2,4 одсто више него у првом кварталу ове, а за 15,4 одсто више него у другом кварталу 2022. године. Фото: Градске инфо Просек >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у јавном сектору је износио 88.028 динара, што представља повећање у односу на претходни квартал за 1,6 одсто, а за 11,3 одсто у односу на друго тромесечје прошле године.
Просечне плате запослених ван јавног сектора биле су мање за око 4.000 динара и износиле су 84.047 динара, што је за 2,7 одсто више него у првом кварталу ове године и за 16,5 одсто више у односу на други прошлогодишњи квартал.
Srbija od januara sledeće godine preuzima predsedavanje organizacijom CEFTA

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РЗС: Просечна нето плата у другом кварталу 85.192 динара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.