837 miliona evra investicija u prvom kvartalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020, 12:42

837 miliona evra investicija u prvom kvartalu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je nivo investicija u prvom kvartalu ove godine dostigao 837 miliona evra.

Prema njegovim rečima to je za 3,7 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Rekao je da treba imati na umu da smo u martu, kao i ceo svet, imali epidemiju korona virusa.

„Naravno da će biti problema do kraja godine na nivou investicija, sa izvozom, ali manje nego što smo očekivali“, podvukao je Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Rekao je da će ulaganjima država da podstiče privredu, kao i takozvanim helikopter novcem i povećanjem plata u zdravstvu da podstakne potrošnju.

To, kako ističe, rade sve ozbiljne zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić: U prvom kvaratalu ove godine strane direktne investicije su iznosile 837 miliona evra

Izvor: Beta Video, 22.Maj.2020

BEOGRAD- Kako je istakao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dobar rezultat je posledica teških reformi koje su sprovedjene od 2014. godine, kao i rekordnog rasta stranih investicija. ``U prvom kvaratalu ove godine strane direktne investicije su iznosile 837 miliona evra, što je rast od 3,7 odsto...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.