Девојчица са Флориде добила одштету 800.000 долара од Мекдоналдса због врелог нагета (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 10:08

Девојчица са Флориде добила одштету 800.000 долара од Мекдоналдса због врелог нагета (ФОТО)

Осмогодишња девојчица са Флориде Оливија Карабаљо добила је одштету у износу од 800.000 долара због опекотина које је задобила када јој је Мекдоналдсов пилећи МекНагет пао на ногу. Фото: Танјуг/Amy Beth Bennett/South Florida Sun-Sentinel via AP „Опасно врућ“ МекНагет испекао је Оливију Карабаљо 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << године, која је тада имала четири године, док је отварала свој „Хепи мил“ у колима у Мекдоналдс драјв-тру у граду Тамарак, близу Форт Лодердејла на Флориди, преноси Би-Би-Си.
Фото: Танјуг/Amy Beth Bennett/South Florida Sun-Sentinel via AP Њена породица је тражила 15 милиона долара одштете. Порота је у мају утврдила да је Мекдоналдс одговоран за повреду. Фото: Танјуг/Amy Beth Bennett/South Florida Sun-Sentinel via AP Друга порота у округу Бровард, Флорида, расправљала је у среду мање од два сата пре него што је донела пресуду о одштети, наводи лист Сун Сентинел.
Девојчици је додељена одштета од 800.000 долара за проузроковану повреду, патњу и душевне болове, што укључује 400.000 долара за протекле четири године, као и 400.000 долара за будућност.
Фото: Танјуг/Amy Beth Bennett/South Florida Sun-Sentinel via AP У саопштењу, правни тим породице назвао је ту одлуку „значајном“.
„Заправо сам срећна што су послушали Оливијин глас и што је порота могла да донесе правичну пресуду. Задовољан сам због тога. Искрено, нисам имала очекивања, тако да је ово за мене више него фер“, рекла је мајка девојчице Филана Холмс за америчке медије, напомињући да њена ћерка има ожиљак од опекотине и да жели да га уклоне.
Фото: Танјуг/Amy Beth Bennett/South Florida Sun-Sentinel via AP Адвокати породице су на суду поделили фотографије опекотина, као и звук вриска девојчице након што је повређена.
Мекдоналдс је тврдио да би породица требало да добије 156.000 долара јер је, како су навели, њен бол престао након што је опекотина зарасла за три недеље. „Она и даље иде у Мекдоналдс, и даље тражи да оде у Мекдоналдс, још увек се вози аутопутем са својом мамом, узимајући пилеће нагетсе“, рекла је бранилац Џенифер Милер на суду, пренео је ЦБС.
FBI dokument: Džo i Hanter Bajden navodno dobili 10 miliona dolara od ukrajinskog oligarha

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Девојчица са Флориде добила одштету 800.000 долара од Мекдоналдса због врелог нагета (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.