Тотенхем одбио Бајерн, не жели да прода Кејна за 80 милиона евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jul.2023, 12:56

Тотенхем одбио Бајерн, не жели да прода Кејна за 80 милиона евра

Фудбалски клуб Тотенхем одбиће и другу понуду Бајерна од 80 милиона евра плус бонуси за капитена лондонског клуба и енглеске репрезентације Харија Кејна, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Frank Augstein Тотенхем је већ одбио прву понуду Бајерна од 70 милиона евра плус бонуси >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за Кејна.
Извори блиски лондонском клубу пренели су британским медијима да Тотенхем не жели да прихвати ни другу понуду Бајерна. Руководство Тотенхема жели да прода Кејна, али понуда за капитена енглеске репрезентација мора да већа од 80 милиона евра.
Кејн (29) има уговор са Тотенхемом до јуна наредне године. Он је прошле сезоне одиграо 49 утакмица за лондонски клуб и постигао је 32 гола.
Al Itihad iz Saudijske Arabije zainteresovan za Pola Pogbu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тотенхем одбио Бајерн, не жели да прода Кејна за 80 милиона евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.