Ливерпул нуди Реалу 80 милиона евра за Валвердеа

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 11:12

Ливерпул нуди Реалу 80 милиона евра за Валвердеа

Фудбалски клуб Ливерпул послао је Реалу понуду од 80 милиона евра за уругвајског репрезентативца Федерика Валвердеа, преноси „Ел Национал“. Фото: Танјуг/AP/Lalo R. Villar Шпански медији наводе да би овај трансфер, ако Реал пристане на понуду, са бонусима требало да износи око 100 милиона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << евра,
Реал је одбио прву понуду Ливерпула за уругвајског фудбалера од 60 милиона евра. Такође, очекује се да руководство „краљевског клуба“ одбије и другу понуду Ливерпула, пошто инсистира на фиксном обештећењу од 100 милиона евра за Валвердеа.
Валверде (24) је у Реал стигао 2016. године из Пењарола, а ове сезоне одиграо је 56 утакмица за Реал и постигао је 12 голова у свим такмичењима.
За репрезентацију Уругваја пет пута се уписао у листу стрелаца на 49 мечева.
Mediji: Mbape obavestio čelnike Pari Sen Žermena da ne želi da produži ugovor

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ливерпул нуди Реалу 80 милиона евра за Валвердеа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.