Недељни промет на берзи 80,25 милиона; највише се трговало акцијама НИС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 17:44

Недељни промет на берзи 80,25 милиона; највише се трговало акцијама НИС-а

Током ове недеље на Београдској берзи остварен је промет од 80,25 милиона динара, индекс Belexline у овој недељи бележи пад од 0,03 одсто, док је вредност идекса Belex15 порасла за 0,01 одсто, наводи се у недељном берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Добитничку листу берзе предводи фирма >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Омољица из Омољице, чије су акције порасле за 14,06 одсто, док је на другом месту београдски Ирител, чије су акције забележиле раст од 12,15 одсто.
На првом месту листе губитника налази се Рапид из Београда, пошто су акције ове компаније забележиле пад од 9,76 одсто и на затварању трговања су вределе по 111 динара.
Металац из Горњег Милановца нашао се на другом месту листе губитника.
Вредност његових акција пала је за 6,25 одсто, али су на затварању трговања ипак вределе 1.500 динара.
Ове недеље, највише се трговало акцијама новосадског НИС-а, будући да је вредност промета њима износила 23,91 милиона динара а следи Дунав осигурање са вредношћу промета од 3,075 милиона.
Bajnens: Bitkoin stabilan na 27.680 evra, itirijum na 1.720 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Недељни промет на берзи 80,25 милиона; највише се трговало акцијама НИС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.