На граничном прелазу Бездан теретњаци чекају 8 сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2023, 08:40

На граничном прелазу Бездан теретњаци чекају 8 сати

Према информацијама АМСС, на граничном прелазу Бездан теретна возила јутрос на излазу чекају осам сати. На Хорогошу и Батровцима теретњаци се јутрос задржавају три сата, док се на Келебији и Шиду чека два ста.
Фото: Wikimedia Commons/Jcornelius Како је наведено у саопштењу, на граничном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прелазу Градина теретна возила се јутрос на излазу задржавају сат времена.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
Смањено ограничење брзине на деловима аутопута Е-80 и Е-75
Према информацијама Путева Србије, због снежних падавина смањено ограничење брзине кретања возила на – ауто-путу Е-80 у зони тунела Банцарево, као и на ауто-путу Е-75 у зони тунела Манајле и Предејане.
Након престанка снежних падавина, биће враћени редовни услови у одвијању саобраћаја.
У случају нових снежних падавина, на снази ће бити смањено ограничење брзине кретања возила.
Возачима се саветује да користе зимске пнеуматике, поштују ограничења брзине и прилагоде брзину кретања условима на путу, наведено је у саопштењу.
Путеви Србије саветују максималан опрез при вожњи, јер, због могућих ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима, постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима, поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура, као и на путним објектима.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На граничном прелазу Бездан теретњаци чекају 8 сати се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.