Репертоари биоскопа за четвртак, 8. децембар

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2022, 09:00

Репертоари биоскопа за четвртак, 8. децембар

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима: Фото: Unsplash/Geoffrey Moffett Ламборгини: Човек који је створио легенду (биографски) Филм се заснива на биографији Феручија Ламборгинија и оцртава дуг живот славног предузетника од производње трактора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на почетку његове каријере, преко производње војних возила током Другог светског рата, а затим на пројектовање и производњу легендарних Ламборгини луксузних спортских аутомобила који су у коначници дефинисали његову заоставштину.

 
Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ
Троугао туге (комедија) Филм је смештен у свет високе моде, у којем срећемо пар манекена који се налази на раскрсници својих каријера. Они су позвани на луксузно крстарење као инстаграм инфлуенсери како би додатно допринели гламуру необичног и, пре свега, пребогатог друштва које се нашло на јахти.
Када јахта потоне, насукани су на пустом острву с групом милијардера и чистачицом. У борби за преживљавање и опстанак на острву, старе друштвене хијерархије се распадају и преокрећу.

Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ
Дивља ноћ  (акција, комедија, трилер) После више од деценије,“Dream Works Animation“ представља нову авантуру из Шрековог универзума. Одважни одметник, Мачак у чизмама откриће да су његова страст према опасности и занемаривање безбедности дошли по своје. Мачак је искористио осам од девет живота, али успут се забројао. Враћање живота одвешће га у његову највећу потрагу икада.

Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ
Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.
Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ
„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Репертоари биоскопа за четвртак, 8. децембар се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.