Коловози углавном мокри, теретна возила на Батровцима се задржавају 8 сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 10:46

Коловози углавном мокри, теретна возила на Батровцима се задржавају 8 сати

На путевима у Србији саобраћај ће се данас одвијати по углавном мокрим коловозима јер нас очекује променљиво време са повременом краткотрајном кишом, а на планинама са снегом, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС и подсетио на обавезну употребу зимске опреме. Фото: Танјуг Саобраћај >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је ван градова умереног интензитета.
Због честих осцилација у температури, на деоницама које пролазе кроз стенске усеке и клисуре могућа је појава одрона.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП Путеви Србије, на  наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне полиције Србије, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила.
Теретна возила на Батровцима, на излазу из земље, задржавају се осам сати, на граничним прелазима Градина и Шид четири, на граничном прелазу Богојево три сата, на граничном прелазу Бездан два, на Хоргошу сат и по, а на Келебији сат времена.
 
Premijerka Brnabić danas nastavlja učešće na Svetskom samitu vlada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Коловози углавном мокри, теретна возила на Батровцима се задржавају 8 сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.