Недовић: Циљ је био Топ 8, али смо у трци за још два трофеја

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Apr.2023, 15:00

Недовић: Циљ је био Топ 8, али смо у трци за још два трофеја

Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић рекаo да су црвено-бели заслужили да уђу у плеј-оф Евролиге, али су у лигашком делу елитног такмичења завршили на 10. месту са учинком од по 17 победа и пораза. У интервјуу за грчки СДНА истакао је да се тим, упркос том неуспеху, посвећује освајању >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наредна два трофеја. Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић „Нажалост, нисмо ушли у плеј-оф. Мислим да смо заслужили. Доживели смо тешке поразе у мечевима које смо контролисали, али сад ништа не можемо да променимо. То је кошарка“, рекао је Недовић.
Истакао је да Црвена звезда има још два циља која мора да испуни у регионалној и домаћој лиги.
„АБА лига је веома важна, а имамо и српски шампионат. Имамо чему да се надамо, да пробамо и пренесемо добру игру из финиша Евролиге на остатак сезоне“, рекао је Недовић.
Осврнуо се и на изјаву тренера Душка Ивановића који је истакао да би Звезда могла и до титуле да је ушла међу осам најбољих екипа елитног такмичења.
„То је оно у шта он верује и што је покушао да пренесе на нас. Кад уђете у Топ 8 све је могуће. На једну сте победу у гостима од Ф4, а ако сачувате домаћи терен, а онда тамо свашта може да се деси. Сигурно ћемо се сећати ове сезоне која за нас није успешна. Циљ је био Топ 8 и нисмо то остварили. Али, као што сам рекао, још смо у трци за два трофеја“, каже Недовић.
Грке је посебно интересовало какав однос има са одличним пријатељем Јоанисом Папапетруом са којим је делио свлачионицу у Панатинаикосу.
„То је нешто невероватно, нешто изван кошарке. Не занима ме што игра за Партизан, а и њега што ја играм за Звезду. Наравно, због наших распореда нисмо имали прилику да се сусрећемо колико смо желели. Стално причамо преко телефона и дописујемо се. Драго ми је због њега што иде у Топ 8. Надам се да ћу имати прилику да играм против њега у финалу АБА лиге и победим га“, казао је Недовић.
Košarkaši Denvera protiv Minesote u plej-ofu, poznati svi parovi doigravanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Недовић: Циљ је био Топ 8, али смо у трци за још два трофеја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.