Репертоари биоскопа за суботу, 8. април

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Apr.2023, 08:01

Репертоари биоскопа за суботу, 8. април

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима: Фото: Pixabay/funnytools „Air“ (драма) У филму пратимо настојање Сонија Вакаре да стекне поверење Џорданове породице, тренера и најближих сарадника с намером да увери тада веома младу НБА звезду у успону >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да потпише партнерски уговор – уговор који је Најку осигурао позицију највећег бренда спортске одеће и обуће данас.

Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ
Папин егзорциста (хорор, биографски, трилер) Инспирисан списима из стварног живота оца Габријела Аморта, главног егзорцисте Ватикана (Расел Кроу), Папин егзорциста прати Аморта док истражује застрашујућу опсесију дечака и на крају открива вековима стару заверу коју је Ватикан очајнички покушао да сакрије.

Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ
Супер Марио браћа (анимирани, комедија, авантура) Водоинсталатер из Бруклина по имену Марио путује кроз Краљевство печурака са принцезом по имену Бресква и антропоморфном печурком по имену Тоад да би пронашао Мариовог брата, Луиђија, и да би спасио свет од немилосрдне Купе која дише ватру по имену Баузер.

Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ
Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.
Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ
„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Репертоари биоскопа за суботу, 8. април се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.