Припадници МУП-а санкционисали 8.000 прекршаја возача теретних возила за 6 дана

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 17:10

Припадници МУП-а санкционисали 8.000 прекршаја возача теретних возила за 6 дана

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, санкционисали су 8.003 прекршаја возача теретних возила и 719 прекршаја возача аутобуса током акције појачане контроле која је спроведена од 19. до 25. фебруара у 30 европских земаља које су чланице организације >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << РОАДПОЛ (мрежа саобраћајних полиција Европе). Фото: Градске инфо Када је реч о контроли теретних возила, више од четвртине возача, укупно 2.121, санкционисано је због прекорачења времена управљања и других прекршаја везаних за тахографе, док је због управљања возилом под дејством алкохола из саобраћаја искључено 23 возача теретних возила, а тројица због управљања возилом под дејством психоактивних супстанци, наведено је у саопштењу МУП-а.
Прецизирано је да су прекорачење времена управљања и неправилности везане за тахографе били најчешћи прекршаји и возача аутобуса, имајући у виду да је због поменутих прекршаја санкционисано 317 возача.
Припадници саобраћајне полиције и у наредном периоду ће насатвити са мерама појачане контроле теретних возила и аутобуса, како би се очувало што повољније стање безбедности саобраћаја.
I sutra natprosečno toplo, udari vetra olujne snage u Banatu i Podunavlju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Припадници МУП-а санкционисали 8.000 прекршаја возача теретних возила за 6 дана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.