Русија: Регулисане цене гаса ће следеће године порасти за 8,0 одсто

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 17:00

Русија: Регулисане цене гаса ће следеће године порасти за 8,0 одсто

Регулисане цене гаса у Русији ће од 1. јула следеће године порасти за 8,0 одсто, како за индустрију, тако и за домаћинства. Фото: Pixabay/David Mark Федерална антимонополска служба (ФАС) Русије је добрила повећање од 8,0 одсто и у јулу 2025. године, преноси Комерсант.
Цене гаса су прошли пут >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << порасле 1. децембра 2022. године, за 8,5 одсто, а према прогнози из септрембра, очекивало се да ће гас у 2024. и 2025. години поскупети за по 7,0 одсто.
Како је објаснио ФАС, средства добијена од овог повећања цена ће бити уложена у гасификацију руских региона, као и у ремонтне и инвестиционе програме за поуздано снабдевање гасом.
U EU 96 odsto mladih svakodnevno koristilo internet u 2022. godini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија: Регулисане цене гаса ће следеће године порасти за 8,0 одсто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.