Сутра обележавање 78. годишњице од пробоја Сремског фронта

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 12:13

Сутра обележавање 78. годишњице од пробоја Сремског фронта

У Спомен – комплексу „Сремски фронт“ Адашевци код Шида сутра ће бити одржана државна церемонија полагања венаца и одавања почасти, поводом обележавања 78. годишњице од пробоја Сремског фронта. Фото: WikimediaCommons Церемонију ће предводи министар за рад, запошљавање, борачка и социјална >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << питања Никола Селаковић.
У оквиру церемоније обележавања у 10 часова биће одржан помен у цркви Светог Стефана Штиљановића, након чега ће у 10.55 часова започети свечана церемонија полагања венаца, најавило је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.
Након полагања венаца и културно-уметничког програма, присутнима ће се обратити министар Селаковић, као и председник Општине Шид Зоран Семеновић и председник СУБНОР Србије генерал Видосав Ковачевић. У име Владе Републике Српске венац ће положити министар рада и борачко – инвалидске заштите Данијел Егић.
Такође, венце ће положити и представници Министарства одбране и Војске Србије, Аутономне Покрајине Војводине, Сремског управног округа, Сремске Митровице, Општине Шид, ОШ „Сремски фронт“, СУБНОР-а, као и делегације удружења бораца и ветеранских удружења, удружења грађана и представници дипломатског кора у Србији.
Beograd i Srbija sutra u Parizu predstavljaju kandidaturu za Ekspo 2027.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра обележавање 78. годишњице од пробоја Сремског фронта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.