Пожар у Кинеском тржном центру гаси 76 ватрогасаца са 25 возила

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2024, 11:37

Пожар у Кинеском тржном центру гаси 76 ватрогасаца са 25 возила

На гашењу пожара који је избио у Кинеском тржном центру у Блоку 70 на Новом Београду учествује 76 ватрогасаца – спасилаца са 25 возила, а ангажовани су и припадници добровољног ватрогасног друштва Матица Земун, четворо добровољних ватрогасаца са једним возилом, као и аутоцистерне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске чистоће и Водовода, речено је Танјугу у МУП-у. Фото: Танјуг Пожар се полако обуздава, а у помоћ су раније пристигли и хеликоптери МУП-а који га гасе из ваздуха.
Надлежни су упозорили грађане и новинарске екипе да се удаље на најмање 50 метара јер верују да у једном киоску брзе хране има плинских боца које би могле да се запале.
У гашењу пожара учествују екипе и возила из ватрогасно спасилачких јединица Нови Београд, Земун, Кошутњак, Вождовац и Звездара, а на терену је и екипа Хитне помоћи.
Начелник Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије Лука Чаушић је рекао раније данас да нема повређених и жртава, као да ће се узрок избијања пожара знати након гашења, када надлежне службе обаве увиђај.
Danas u našoj zemlji toplije, temperatura do 11 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пожар у Кинеском тржном центру гаси 76 ватрогасаца са 25 возила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.