Руководство Њукасла нуди Милану 75 милиона евра за Сандра Тоналија

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jun.2023, 12:22

Руководство Њукасла нуди Милану 75 милиона евра за Сандра Тоналија

Фудбалер Милана Сандро Тонали могао би каријеру да настави у Њукаслу, пошто је руководство „росонера“ прихватило понуду од 75 милиона евра са бонусима за италијанског репрезентативца, преноси „Газета дело Спорт“. Фото: Танјуг/AP Photo/Antonio Calanni Међутим, италијански медији истичу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је Тонали до сада био веран Милан и подсећају да је током пандемије коронавируса самоиницијативно тражио смањење плате. Чак су и навијачи Милана на друштвеним мреажама покренули петицију да Тонали остане у клубу.
Италијански медији наводе да Милан планира да новац, који добије од продаје Тоналија, уложи у куповину фудбалера Фенербахчеа Арде Гулера и белгијског нападача Ромелуа Лукакуа, који је играч Челсија, али је прошлу сезону провео на позајмици у Интеру.
Тонали (23) је у Милан стигао 2020. године из Бреше, а прошле сезоне одиграо је 48 утакмица и постигао је два гола.
Edin Džeko nastavlja karijeru u Fenerbahčeu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руководство Њукасла нуди Милану 75 милиона евра за Сандра Тоналија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.