Руске снаге убиле 75 украјинских војника у Красном Лиману

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 16:52

Руске снаге убиле 75 украјинских војника у Красном Лиману

Руске снаге су неутрализовале око 75 украјинских војника и две хаубице у области Красног Лимана током протеклог дана у оквиру специјалне војне операције у Украјини, изјавио је данас портпарол руског Министарства одбране, генерал-потпуковник Игор Конашенков. Фото: Танјуг/AP >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Photo/Libkos „У правцу Красног Лимана, оперативно-тактичка авијација и артиљерија из борбене групе Центар нанели су ударе на јединице непријатеља у областима у близини насеља Островскоје у (самопроглашеној) Луганској Народној Републици, Терни, Торскоје, Серебрјанка и Григоровка у (самопроглашеној) Доњецкој Народној Републици“, рекао је Конашенков, пренео је ТАС С.
Према његовим речима, у том правцу у протекла 24 часа неутрализовано је чак 75 украјинских војника, два борбена оклопна возила, три моторна возила, као и хаубице Д-20 и Д-30.
Prigožin: Ukrajinska vojska spremna za kontraofanzivu do 15. maja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руске снаге убиле 75 украјинских војника у Красном Лиману се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.