Биткоин достигао нови историјски максимум од 72.200 долара

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 09:56

Биткоин достигао нови историјски максимум од 72.200 долара

Цене биткоина су данас порасле на нови историјски максимум прешавши границу од 72.200 долара након што је британски финансијски регулатор саопштио да ће омогућити тамошњим берзама да први пут тргују производима који су повезани са криптовалутама. Фото: Unsplash/denarium_bitcoin Према подацима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са вебсајта крипто берзе Бајненс, цена биткоина је данас у 12.50 сати накратко достигла вредност од 72.214,7 долара, преноси Танјуг.
Британски регулатор је у саопштењу навео да се неће противити захтевима признатих инвестиционих берзи у Великој Британији за трговину дужничким хартијама од вредности (ЕТН) које прате цену криптовалута, преноси Си-Ен-Би-Си. Берзе треба да обезбеде одговарајућу заштиту професионалним инвеститорима у овом сегменту трговине, истиче се у саопштењу.
Вредност биткоина у последње време непрестано расте, а у петак је први пут прешла границу од 70.000 долара.
Polovina svih žena na birou rada starija od 45

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Биткоин достигао нови историјски максимум од 72.200 долара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.