Милатовић убедљиво испред Ђукановића, гласало 70,7 одсто црногорских бирача

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Apr.2023, 20:56

Милатовић убедљиво испред Ђукановића, гласало 70,7 одсто црногорских бирача

Кандидат Покрета „Европа сад“ за председника Црне Горе Јаков Милатовић и даље је у предности у односи на противкандидата, актуелног шефа државе Мила Ђукановића. Фото: Танјуг/AP Photo/Risto Bozovic На основу процене ЦеМИ на узорку од 62,7 одсто пребројаних гласова, Милатовић је освојио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 60,1 одсто подршке, а Ђукановић 39,9 одсто подршке.
Из ЦеМИ кажу да је сада вецх реч о стабилном узорку који се неће битније мењати.
Према првим проценама ЦДТ излазност у другом изборном кругу за председника Црне Горе била је 70,7 одсто бирача.
У другом кругу надметали су актуелни шеф државе и председнички кандидат ДПС Мило Ђукановић и кандидат Покрета Европа сад Јаков Милатовић.
Други изборни круг је протекао мирно са бројним неправилностима, које према тврдњама ЦДТ и ЦеМИ, неће битније утицати на изборни резултат.
Predsednik Ekvadora: Građanima dozvoljeno da poseduju i koriste vatreno oružje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милатовић убедљиво испред Ђукановића, гласало 70,7 одсто црногорских бирача се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.