Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 10:46

Ким Џонг-ун посетио гробље уочи 70. годишњице Примирја у Корејском рату

Севернокорејски лидер Ким Џонг-ун посетио је гробље подигнуто кинеским војницима који су се борили у Корејском рату, јавила је данас званична новинска агенција КЦНА. Фото: Танјуг/Korean Central News Agency/Korea News Service via AP Кимова посета, у пратњи његове моћне сестре Ким Јо Џонг, уследила је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уочи прославе 70. годишњице Примирја у Корејском рату, која ће бити обележена сутра и која се слави као Дан победе у Северној Кореји, често са грандиозном војном парадом, пренео је Ројтерс.
Посета је дошла и у тренутку док се Северна Кореја припрема за предстојец́у церемонију, на коју је позвала делегације Кине и Русије, који би били први јавни посетиоци од почетка пандемије корона вируса.
Јужнокорејске и америчке обавештајне службе помно прате ситуацију и повећали су људство и опрему, истакао је Здружени генералштаб Јужне Кореје на питање о церемонији.
Kroz Panamski kanal, zbog suše, uskoro samo brodovi s manje tereta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ким Џонг-ун посетио гробље уочи 70. годишњице Примирја у Корејском рату се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.