Италијан Сандро Тонали потписао за Њукасл, Милану 70 милиона евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 14:20

Италијан Сандро Тонали потписао за Њукасл, Милану 70 милиона евра

Италијански фудбалер Сандро Тонали званично је постао нови члан Њукасла, саопштио је данас енглески клуб на друштвеним мрежама. Фото: Танјуг/AP Photo/Raed Krishan Италијан је у Њукасл стигао из Милана за обештећење од 70 милиона евра и 10 одсто од наредне продаје, а са челницима „сврака“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << потписао је уговор до јуна 2028. године.
Тонали (23) је каријеру почео у Бреши, а у Милан је прешао 2020. године. За „росонере“ је у свим такмичењима одиграо 130 утакмица и постигао седам голова. У сезони 2021/22 био је један од кључних играча у освајању титуле, прве за Милан после 11 година.
Члан репрезентације Италије је од 2019. године и иза себе већ има 14 утакмица у дресу „азура“.
Senegalac Frank Kanute zvanično novo pojačanje Partizana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Италијан Сандро Тонали потписао за Њукасл, Милану 70 милиона евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.